Ztráta zaměstnání, dlouhodobá nemoc, rozpad rodiny, neschopnost splacení svých finančních závazku, dluhů a předlužení. To všechno jsou důvody k tomu, že na ulici se může během dne ocitnout každý z nás.

 

Každodenní shon po jídle a potupné žebrání si na vlastní kůži vyzkoušela i hvězdná zpěvačka Ilona Csáková. Naštěstí jen při focení charitativního kalendáře Armáda spásy. „Jsem ráda, že tu nemusím sedět každý den,“ svěřila se Csáková.

Také přiznala, že si až do této chvíle neuvědomila, jak tenká je hranice mezi vrcholem a pádem. „Žebrat na ulici hrou na kytaru byl pro mně, jako matku dvou dětí, neskutečný zážitek. Na vlastní kůži jsem si vyzkoušela, jak může bolet pád na zem, na ulici,“ dodala Ilona.

Bylo vidět, že se trochu styděla, ale moc lidí ji nepoznalo,“ prozradil Blesk.cz o obavách zpěvačky fotograf Zbyněk Maděryč. Ten kromě Ilony fotil i jiné hvězdy jako napříkla Miroslava Etzlera nebo Lucii Dvořákovou alias DJ Lucca.

Na rozdíl od Ilony měl Etzler s focením takového kalendáře zkušenosti. „Já už jsem kalendář dělal, protože se mi to zdálo zajímavé,“ řekl herec Blesk.cz. Ten je na snímku zvěčněný coby bezdomovec bez bot s beznadějným výrazem ve tváři.  

Fotogalerie
5 fotografií