Sedmadvacetiletý soutěžící David má se svou přítelkyní Michaelou (22) dvě malé děti. David se na Výměnu těšil hlavně proto, aby si jeho láska uvědomila, že život není tak jednoduchý, jak si ho představuje. "Denně se o ni starám a chci, aby si to uvědomila," prozradil David.

Jenže to ještě netušil, že i přesto, že o svoji rodinu pečuje jak může, jeho milovaná žena mu mezi tím chodí za jiným. Tuto krutou ránu se dozvěděl právě během natáčení. Zavolal mu kamarád a potvrdil mu jeho nejhorší tušení. "Michaela má milence," řekl zkroušeně David.

Bez váhání začal mladé partnerce balit věci, které naházel do igelitových tašek a šoupl je do skříně. Ze zdi sundal obrázky s jejíma fotkama. "Moje žena je d*vka. Vše je sbaleno, aby to měla jednodušší až příjde, "svěřil se soutěžící s tím, že konečně zjistil, jaká doopravdy je.

Michaela své nespokojení ve vztahu dlávala behěm natáčení jasně najevo. "Nic mi tu nechybí. Je mi to dobře. Doma je to na ho*no," přiznala mladá žena. Povedený páreček dokonce podepsal na konci pořadu novou smlouvu o rozdělení honoráře.

Video
Video se připravuje ...

Nevěra Vyměněné manželky v přímém přenosu. archiv TV Nova

Fotogalerie
9 fotografií