Kristýna je na konci Výměny manželek rozhodnuta Marka opustit a s dětmi se nechá štábem odvézt ke svým rodičům. Manžel takový vývoj nečekal.

Rvačky

Do Martinic, kam se loni v září přestěhovali z Hodonína, kvůli jejich rvačkám několikrát přijela policie a Marek dokonce dostal desetidenní zákaz přiblížit se ke Kristýně. „To už je pryč,“ tvrdí oba shodně. „Prali jsme se, hádali, ale po Výměně manželek jsme si sedli a přehodnotili náš život,“ říká Kristýna. Všechny spory chtějí řešit zásadně bez přítomnosti dětí, Marek se zapojí do prací doma, Kristýna se postupně stane hospodyní se vším všudy, i s vařením.

S rodiči

Marek už nejezdí s pečivem, on i Kristýna si našli práci v Dřevovýrobě v nedalekých Kloboukách. Po cestě z ní vyzvednou syny ze školky a do večera jsou s nimi. Pak je odvezou na nocleh k rodičům do blízkého Těšnova, a ti je ráno odvedou do školky.
„Takhle se postupně dostaneme z nejhoršího," říkají o své krizi oba. Pak snad vyrovnají i dluhy, které mají. A Marek se musí zapojit do péče o dům se čtyřmi byty - třeba nařezáním podílu dřeva na topení a úklidem. „Jinak dostane do čuni," řekl lakonicky jeden ze sousedů."

Fotogalerie
4 fotografie