Džambulka ráda sní o velkých koncertních pódiích. Loni si takhle vybájila například vánoční koncert v pražské Lucerně se spoustou hostů, který se však nakonec nekonal. Zpěvačka se ale svých snů jen tak lehce nevzdává...

Jen jedna zkouška

„Ivetka se teď připravuje na velký koncert, který se uskuteční v listopadu ve Svitavách. Nebude zpívat na playback, ale zazpívá zcela živě,“ prozradil Blesku Ivetin manžel a manažer Josef Rychtář (55).

„Už začala zkoušet s kapelou Boom!Band, se kterou vystupuje sám Karel Gott. Zatím proběhla jedna zkouška. Myslím, že se dala do kupy s pravými profesionály,“ dodává Rychtář.

Diví se i Pilarka

Nad Ivetinou odvahou kroutí nevěřícně hlavou i její mnohem zkušenější kolegyně z branže. „Já bych s novou kapelou na takovéto vystoupení trénovala 14 dní v kuse. Tuhle kapelu znám moc dobře, jsou to naprostí profesionálové... Ale i tak bych před koncertem šílela hrůzou,“ prozradila Blesku Eva Pilarová (74).

Minulý měsíc Iveta vystoupila na diskotéce ve Vlašimi, ale i to byl debakl. Zradil ji pískající mikrofon! Zpěvačka z nezdaru obvinila zvukaře Standu a okamžitě s ním ukončila spolupráci. O to víc je zarážející, že s novou kapelou měla zatím jen jednu zkoušku... Jak tohle dopadne?!

BOOM!BAND

Kapela Boom!Band je jednou z nejlepších skupin doprovázejících ty nejúspěšnější interprety, jako jsou Helena Vondráčková, Lucie Bílá, Hana Zagorová či Karel Gott. Právě s ním kapela odehrála koncert v Carnegie Hall v New Yorku. Tam si Gott splnil sen každého zpěváka.

Fotogalerie
8 fotografií