Blesk tv Magazín pátral po tom, kteří slavní Češi by to měli dát dohromady, aby spolu byli opravdu šťastní. Milan Gelnar všem sestavil horoskop, podle nich hvězdy šoubyznysu spároval a...  Nikdo nečekal, že výsledek bude tak vtipný!

Pepa a Lucie

K manželovi Ivety Bartošové Pepovi Rychtářovi hvězdy dovedly Lucii Bílou! A to je tedy gól! Bílá a Bartošová jsou totiž narozené ve stejný den a hlavně: už se řadu let nesnášejí. Bartošová si dokonce myslí, že na ni »čarodějnice« Bílá zaútočila pomocí černé magie. „Vpodstatě jsme se neznaly a ona zničehonic přišla a řekla: 'Mám pro tebe dárek.' A dala mi malou sošku z ebenového dřeva, které říkala smutný pán. Tím to všechno začalo. Od té doby mi bylo strašně špatně. Měla jsem třeba takové stavy, že jsem tři dny nemohla ani dýchat. A jakoby zničehonic jsem ochrnula,“ žalovala před časem Bartošová.

Hvězdy však mluví jasnou řečí: „Rychtářovo myšlení je v souladu s vnitřní energií Lucie, stejně jako její podstatou osobnosti. Jeho vnitřní energie je zase v souladu s jejím vnějším projevem.“ Rychtář tudíž ví, kam se obrátit, pokud by mu to v manželství s Ivetou neklapalo...

Dana a Lukáš

Hvězdy do celkem deseti párů spojily ještě dalších 18 lidí, mezi nimi i Danu Morávkovou s Lukášem Vaculíkem. „Lukášovo myšlení, schopnost jeho komunikace a vlastně celá podstata jeho osobnosti je v souladu s vnitřní energií Dany. Pravděpodobná je zde i silná erotická přitažlivost,“ vyčetl Milan Gelnar z jejich protínajících se horoskopů.

Fotogalerie
4 fotografie