Iveta Bartošová je tři týdny vdanou paní a již přebírá manýry svého manžela Josefa Rychtáře (55). Rozhodla se totiž vyvodit důsledky z nepříliš úspěšného koncertu ve Vlašimi a udělala čistku ve svém pracovním týmu.

Odnesl to zvukař Standa, který si za rok angažmá u Bartošové zažil to, co někdo za celý život. V březnu byl účastníkem nehody ve Frenštátu, po které podstoupil několikaměsíční rehabilitaci a není jisté, že nebude mít trvalé následky. Při Ivetině útěku do Itálie hlídal dům a venčil fenku Gejšu. Po jejím návratu o ní pečoval. Tehdy pro zpěvačku nepostradatelná osoba a naprostý profesionál.

Nyní se ale karta obrátila a Standa prý může za Ivetino vlašimské fiasko! „Nevím, jestli to bylo jeho technikou nebo selhal jako zvukař, ale Iveta se Standou pracovat už nechce,“ svěřil deníku Aha! Josef Rychtář. „Byla to vážně ostuda. Nejsmutnější na tom celém je, že proběhla zvuková zkouška a on ji velmi rychle utnul s tím, že je vše v pořádku. Po návratu z večeře a začátek vystoupení pak nefungovalo nic,“ dodal Rychtář smutně.

Kdo tedy opravdu dal podnět k vyhazovu? Opravdu Iveta? Nebo v pozadí stojí Josef Rychtář?

Fotogalerie
5 fotografií