Večer plný nádherných štíhlých žen a barevných rób rajcovních střihů. V tomto duchu se včera odehrávalo finále 22. ročníku soutěže Elite Model Look 2013. Ti, kdo do Španělského sálu přišli, si na svém vzhledu dali skutečně záležet.

Mladičká zpěvačka Monika Bagárová doslova šokovala svým výstřihem. Své štíhlé tělo obepnula těsným overalem, který však odhalil téměř celé její poprsí. Lem dekoltu zakrýval pouze její bradavky a její výstřih končil až u samého pasu. Pánové se jí jen těžko dívali do očí.

Faltýnová se konečné oblékla

Modelka Petra Faltýnová dala na rady Blesk.cz a konečně nás překvapila. Na finále prestižní soutěže se po dlouhé době zase OBLÉKLA a pečlivě zakryla své intimní partie. Doprovod jí dělal samozřejmě její přítel Leoš Mareš, který celým večerem moderátorsky provázal.

Královna Rola!

Žena oblých tvarů Rola Brzobohatá se nejspíš svěřila do rukou své potencionální snachy Táni Kuchařové, jelikož jí to na finálovém večeru slušelo tak, jako nikdy předtím. Temně zelené krajkové šaty zakryly její nedostatky a bezkonkurenčně zvýraznily její přednosti. Vlasy hozené na jednu stranu odhalující šíji a dlouhé náušnice jí bezpochyby přidaly na kráse.

Sexy matky

Matky modelky Pavlína Němcová a Daniela Peštová zvolily střídmější šaty o to však rafinovaných střihů, čímž ještě víc podtrhly svůj přirozený šarm a neuvěřitelnou krásu. Obě na finále doprovodili jejich synové.

Emmo, ukaž tělo!

Moderátorka Novy Emma Smetana v módě ráda experimentuje a tentokrát vsadila na vskutku jedovatou fialovou. Šaty dlouhé až na zem s vyšívaným dekoltem zahalily její sexy křivky, což byla celkem škoda. Bílou podprsenku mohla vyměnit za tělovou. Naopak skvostné šaty a make-up předvedla novácká reportérka Bára Horáková.

Fotogalerie
13 fotografií