Běsnící živel na vlastní kůži zažívá kromě Míši i Denisa Dvořáková (23) a další modelky z modelingové agentury Elite Model Look. Ty přišly do světové metropole a města módy za prací, ze které nakonec stejně nic nebylo.

Superbouře modelky velmi zaskočila a kromě toho, že měly co dělat, aby vůbec nebezpečí přežily, přišly také o velmi dobře placené zakázky, protože focení momentálně není možné.

Podle Saši Jányho, majitele agentury Elite Model Look, jsou ale všechny modelky v bezpečí a zabarikádované u sebe doma. "Jsou v pořádku, ale říkaly, že je to velmi nepříjemné. Musely si do zásoby nakoupit vodu a potraviny. Míše Kociánové dokonce před okny bytu proletěl odpadkový koš. Psychicky jsou ale v pořádku,“řekl slovenskému Novému Času Saša Jány.

Modelky mají zakázané vycházet ven a čas se snaží trávit spolu. "Je to tam takové rušnější, ale všechny jsou v bezpečí. Některé tam mají pronajaté své byty, některé jsou v apartmánech a nebo hotelu. Podle posledních informací mají modelky zatím vše, elektřinu, vodu i potraviny. Byly statečné a nebyla nutná jejich evakuace,“ informovala Jana Kováčová z agentury Elite Model Look, která modelky zastřešuje.

Fotogalerie
9 fotografií