Pro režiséra Filipa Renče byla maminka Jarmila naprosto vším. Velmi ji miloval, což dokazoval i častými návštěvami v nemocnici, kde se jeho matka léčila s těžkou nemocí. Té bohužel podlehla v době, kdy měl její syn roztočenou Sanitku 2.

„Točili jsme na Homolce a v Motole, po práci jsem zase jezdil za svou mámou do jiné nemocnice. Jednoho dne právě na tomhle parkovišti v areálu České televize jsem se během natáčení dozvěděl, že zemřela. Nemohl jsem udělat nic jiného, než poděkovat za zprávu, vypnout telefon a jít pracovat,“ svěřil se Renč serveru Super.cz.

Renčova závislost na natáčení jej sice dostala z prvního šoku, který zažil, když mu zavonil telefon se smutnou zprávou. S nešťastnou událostí se ale stále nevyrovnal.

"Mámu jsem měl strašně rád. Musel jsem se na to vykašlat, ráno vstát v pět, jít do práce a vůbec to neřešit. Ještě doteď to v sobě nemám srovnané. Ale zachránila mě práce. Natáčení je pro mě droga, a tak jsem si nemohl dovolit podlehnout ani negativním, ani pozitivním emocím. V tomhle jsem pragmatický profík. Sorry,“ dodal serveru režisér.

Fotogalerie
4 fotografie