„Gábinka by se vdávala hned. Mně to ale čtyřikrát opravdu stačilo. Vždycky, když na to svede řeč, snažím se z toho bruslit. Říkám ji: Nemůžeme se vzít. Vždyť ty bydlíš v Krči a já v Hostivicích. A to ji pěkně se!,“ přiznal Blesku Frej. S hercem totiž Gábina v domku v Hostivicích bydlet nemůže. Pracuje v butiku v Centru Chodov a denně dojíždět je takřka nemožné.

Svatba není důležitá

"To by si musela najít práci někde na Zličíně. Třeba se jí to povede. Já ale potom nevím, jak budu z té svatby bruslit dál,“ usmál se Frej. „Svatba přece není vůbec důležitá. Stačí, že se mají dva rádi,“ dodal ještě a stočil řeč jinam. Na Šeberák jezdí prý moc rádi. Venčí pejsky, Frej kníračku Julču, Gábina čivavu Tima. Milují také místní hospodu. „Teď budou mít zvěřinové hody,“ podotkl Frej a vzal Gábinu na lodičku.

Těší se do Pargy

Předtím nám ještě svěřil, že se v srpnu chystají do řeckého městečka Parga. „Tam je prostě nádherně,“ poznamenal herec, který už teď začíná zkoušet v Divadle Broadway muzikál Mata Hari, kde má hned tři role. „Snad to budu zvládat. V Moravském Krumlově mám v pečovatelském domě moc nemocnou dvaadevadesátiletou maminku, která už převážně jenom leží a tak se za ní snažím každý týden jezdit,“ poznamenal Frej.