Pavel Bobek čeká na výsledky testů na Parkinsonovu chorobu a vedle toho jezdí několikrát týdně do nemocnice kvůli bércovým vředům. Jeho známí tvrdí, že léčbu bojkotuje tím, že stále pije alkohol, přestože se to na jeho léky nesmí. A teď navíc vyšlo najevo, že má zpěvák jen jednu ledvinu. Měl by si ji šetřit.

Lhal o srdci

„Pavel si v roce 2011 vymyslel, že jde na operaci srdeční chlopně. Asi mu to připadalo lepší než rovnou přiznat, že mu odeberou ledvinu,“ prozradila Blesku přítelkyně rodiny.

Zpěvák se tehdy skutečně svěřil, že má ze zákroku na srdci obavy. Bál se nejen samotné operace, ale hlavně narkózy. Dokonce pro jistotu poseděl na rozloučenou s rodinou. „Taky se vůbec nemusím vrátit,“ řekl. Jenže nešlo o srdce, ale o ledvinu. Další důvod pro to, aby zpěvák přestal pít.

Kruté stáří

S nemocemi se u Bobka roztrhl pytel. Osud ho poslední roky krutě pronásleduje. Jako by nestačilo, že zpěvák sotva vyjde pár schodů. Na letošním předávání Cen Anděl, kde byl Bobek uveden do Síně slávy, hrozilo, že si ocenění ani nebude moct převzít. Podle svědků chybělo málo a spadl na zem. Bobek toho už hodně dokázal. Zasloužil by si, aby o něj někdo pečoval.

Fotogalerie
4 fotografie