Veškeré útrapy, které Ivetu životem provází, si s sebou nese už z minulého života. „Podle datumu jejího narození ji byl předurčen úspěch, ale zároveň karmické tresty. I ty dvě šestky v roce narození značí, že bude pod vlivem ďábla. Což má za následek její závislost, věčné úrazy, nemoce, deprese i nehody,“ prozradila Blesk.cz kartářka Anie.

„Bartošová je už od mládí loutka, masochistka, člověk, který se nechá lehce zmanipulovat a nese si sebou karmickou zátěž, což je v jejím případě i kletba, která je její součástí,“ tvrdí Anie. „Ta je na ni uvalena od doby, kdy ji zemřel partner, v jejím případě Petr Sépeši. Od té doby to sní jde z kopce,“ dodává. S Petrem Sepéšim Bartošová nejen žila, ale společně nazpívali také megahit Knoflíky lásky. Sepéši tragicky zemřel v roce 1986.

Podle Anie Bartošová v minulém životě někomu ublížila a nyní se jí to vrací. „Každý člověk má kolem sebe biopole neboli auru a Bartošová v ní má kletbu. Kletba má spoustu symptonů a ona je má všechny,“ říká vyhlášená a známá kartářka.

„Tato kletba ji oslabuje, přitahuje úrazy, nehody, nemoci, závislosti..oslabení imunity a i proto si hledá dominantní muže, kteří ji ovládají jako loutku. Bartošové už pomůže jedině sundat kletbu od profesionální čarodějky, očistit biopole a zase najít sílu. Nepomůžou ji ani psychiatři ani andělé,“ přiznává a zároveň apeluje, aby Iveta co nejdříve vyhledala její nebo jinou profesionální pomoc čarodějky či šamana.

Fotogalerie
7 fotografií