Tentokrát za volantem vozu neseděl Rychtář, ale jiný řidič. Přítel Ivety boural i se svou láskou v březnu, kdy měl pocit, že ho někdo sleduje, a jel příliš rychle. „Byl to nepopsatelný okamžik, když auto ustřelilo ze silnice v zatáčce na náledí a ve vteřině rána a ticho!“ popsal tehdy svědek autonehodu.

Zbabělý útok zezadu

Iveta vystoupila včera v jihomoravské obci Zaječí, kde zpívala v klubu mezi vinicemi. Poklidný večer to však nebyl, na Rychtáře totiž v klubu čekal Ivetin neoblomný ctitel Zdeněk Macura, který se na něj vrhnul společně se svými kumpány zezadu. Napadl ho dokonce svazkem klíčů. Všechny pak od sebe musela odtrhnout ochranka.

Video
Video se připravuje ...

Macura prchá po bitce z místa činu Blesk - Pavel Machan a Roman Souček

Iveta je v pořádku

Poklidnější nebyla ani cesta domů. „Jeli jsme v prostředním pruhu na D1, když do nás z boku nabouralo auto. Byla to vteřina a nikdo to nečekal. Podle nás dostal řidič mikrospánek,“ řekl Sedmičce Rychtář s tím, že nikomu ve voze se nic nestalo. „Naše volvo, kterým jsme jeli, má promáčklý celý levý bok. Teď jsem v motorestu na dálnici a s policií sepisujeme, co se stalo,“ dodal pro web.

Video
Video se připravuje ...

Ivetu musel z pódia snést její ochránce Rychtář Blesk - Pavel Machan a Roman Souček

Fotogalerie
11 fotografií