Vystrašená Bartošová ani její přítel to tak ale nechtějí nechat. „V pondělí jdeme podat trestní oznámení na policii. Za napadení a urážku osobnosti,“ řekl Blesku Rychtář s tím, že z útoku vyvázl bez zranění. „Jen mě několik hodin bolela hlava. Ale takhle to nenecháme, teď člověk patří do kriminálu,“ pustil se do Macury.

Bála jsem se, že zaútočí i na mě. Je to nemocný člověk, mám z něj velký strach. Josefa v podání trestního oznámení podporuji. Nechci se ale tímto incidentem nechat rozhodit. Mám za sebou úspěšné vystoupení a těším se na další,“ sdělila nám Bartošová.

Sám Macura, která už o víkendu sám potvrdil, že si začal, vydal včera další prohlášení. „Prostě to bylo tak, že já jsem do Rychtáře jen strčil, a myslím, že jsem mu snad ani nedal jednu ránu, kolega říkal, že jsem mu vůbec nevrazil, ale on mně jednu určitě dal, a neměl jsem žádné klíče v ruce, celé je to nesmysl. Ta fotka je jasný podvrh,“ tvrdí Macura.

Kdo je řidič?

Aby toho nebylo málo, Bartošová s Rychtářem měli při návratu domů opět bouračku. Na dálnici D1 do jejich volva narazilo jiné vozidlo. Naštěstí se nikomu nic nestalo. „Narazil do nás nějaký taxikář z Prahy a z místa ujel,“ potvrdil Rychtář. Jenže neřídil on, ale Jan Buša. Muž, kterému nemohl přijít na jméno, protože měl svádět jeho exmanželku Darinu (54).

Fotogalerie
6 fotografií