Hubená až na kost. Tak všichni znají krásnou Bučkovou, která byla dva roky partnerkou zpěváka Vaška Noida Bárty. Právě jemu dávají lidé za vinu, že si nevšiml toho, jak se mu Eliška nezdravě ztrácí před očima. „Musím se Vaška zastat. Tuto poruchu jsem měla před třemi lety a pak už se mi jenom vracela. Měla jsem období, kdy jsem byla v pohodě a normálně jsem jedla. Vašek mi vařil normální jídlo a chodili jsme do restaurace. Neměl šanci to poznat,“ prozradila Bučková Blesk.cz.

Pak ale nastalo i období, kdy se Eliška nemohla na jídlo ani podívat. Jenže díky své práci byla často mimo domov, a tak Noid nemohl pozorovat, zda něco jí nebo ne. „Nikdy jsem před ním nedala na sobě nic znát. O mé nemoci neměl ani tušení. Když jsem měla ty stavy, kdy jsem nejedla, nikomu jsem to neříkala. Ani jemu, ani svým kamarádkám,“ dodala modelka s tím, že se její stav za poslední tři měsíce zlepšil.

Díky anorexii, kterou Eliška trpěla, si ale poškodila organismus. Ženy s touto poruchou přestávají menstruovat, padají jim vlasy, zhorší se jim pleť. Také s tím se Eliška potýkala. Úplné uzdravení je tedy ještě běh na dlouho trať.

Fotogalerie
7 fotografií