Míša Nosková (30)

Duševní nemoc přepadla zpěvačku už třikrát. Poprvé začala mít problémy s příjmem potravy ve čtrnácti letech, kdy ji spolužáci kvůli její váze často šikanovali. „V té době jsem zhubla z osmdesáti kilo na čtyřicet sedm,“ přiznala Nosková s tím, že musela vyhledat péči psychologa.

Hana Vagnerová (32)

Anorexie herečce srazila váhu na sedmatřicet kilo. „Měla jsem pocit, že musím být hubená, jinak že mě nikdo nebude mít rád,“ svěřila s tím, že dlouho dobu se z toho dostávala. „Měla jsem zdravotní problémy z podvýživy a tři roky trvalo, než se mi srovnal metabolismus,“ dodala.

Šárka Ullrichová (38)

Bojovala nejen s anorexií, bulimií, ale i se závislostí na drogách. V pozadí jejich problémů bylo to, že se nedokázala vyrovnat, když jí v deseti letech zemřel tatínek na leukémii. „V podstatě se mi ulevilo, až když jsem šla na léčení,“ vysvětlila Ullrichová.

Simona Chytrová (49)

Chytrová se věnovala gymnastice a každé kilo navíc bylo znát, proto přestala jíst a svoje tělo trápila v posilovně. „Byla jsem tak slabá, že když jsem přišla domů, nebyla jsem schopná se ani svléknout,“ svěřila se Chytrová, která se v patnácti letech dostala na váhu pouhých 36 kilo. Pomoc našla až v léčebně v České Lípě

Pavla Sudová (27)

Hubnutí se Miss Sympatii ČR 2004 natolik vymklo z rukou, že se dostala na hranici života a smrti. „Na den mi stačil třeba pytlík oříšků nebo taky nic. V podstatě mě to pak začalo i bavit,“ přiznala Sudová, kterou váha neuvěřitelných 34 kilogramů dovedla do plzeňské nemocnice, kde bojovala o holý život. Selhávaly jí životně důležité orgány.

Dominika Kadlčková (23)

Dominika, která si kdysi v nekonečném seriálu Ulice dokonce zahrála anorektičku, poruchu příjmu potravy tvrdošíjně, byť nepřesvědčivě popírá. Před pár lety se dokonce vyrojily spekulace, že si k hubené postavě dopomáhá užíváním kokainu. Transplantace silikonových ňader, kterou podstoupila, pak její abnormálně štíhlou postavu jen podtrhla.

Kateřina Průšová (29)

Kateřina byla sice zvolená Miss ČR 2003, ale přesto se svým zjevem spokojená nebyla. Nechala si tedy výrazně zvětšit ňadra a vylepšit tvář. Začala mít problém s anorexií, který nakonec zvládla. V manželství přibrala, ale po rozvodu opět výrazně zhubla.

Fotogalerie
8 fotografií