Brňanka Katka nedávno poprvé zpívala v pražské metropoli a roztančila svým zpěvem celý sál, hosté si doslova vykřičeli přídavky. To Katku jistě potěšilo a zřejmě se na scéně bude objevovat mnohem častěji. 

Zpěvačka však ještě trochu zaostává za módními trendy, přišla na debut oblečená neoblečená. Kdo jí pomáhá s výběrem oblečení a vizáží? „Šaty i líčení si vybírám sama. Možná bych si nechala poradit, ale chci hlavně zůstat svá,“ stojí si za svou image zpěvačka.

Františka přikazuje: Všechno změnit!

Brněnská studentka pedagogického gymnázia Katka Peclová je dívka, která fascinuje. A nejen tím, že si umanula spolu se svým muzikantským partnerem Jindrou Poláškem nahradit duo Evy s Vaškem a pokleslým mixem lidovek s popem se vetřít do srdcí důchodců. Zda to dokáže, bude gustu jisté sorty posluchačů konvenovat, těžko říci, každopádně tahle staropanensky působící slečna není typem, jenž by americký sen měnil ve skutečnost.

Video
Video se připravuje ...

Kateřina z dua Jindra a Katka zpívala na oslavě Kristýna Léblová,Petr Soukup

Katka postrádá vkus, sex-appeal a šarm má hluboko pod nulou. Řadou stylově nesourodých prvků vyšperkované šaty v kombinaci umělé metalové látky a syntetického brokátu jsou nejspíš dílem nemožné vesnické švadlenky. Kožený opasek s kovovou sponou je totálně mimo a příšerné legíny spolu se sandálky pasují kreaci do kategorie hrůzných outfitů.

Chce to jiné brýle, chce to jiný účes. Tady nemá smysl říkat, co by měla ambiciózní Katka upravit. Zde se musí změnit z gruntu všechno. Opravdu katastrofa.

Fotogalerie
3 fotografie