Nejenom že Kohák pořádal výstavy reprodukcí Mistrových obrazů, nechal si za to platit a Gott neviděl ani korunu. Společník ale dostával i 150 korun z prodeje každé voňavky s Gottovým jménem. A Karel? Tomu přistálo na kontě ubohých 15 korun. „Nehorázné!“ řekl Blesku výrobce parfémů Aleš Buksa.

„Jediné, co Karel Gott mohl udělat, je opravdu dát Kohákovi výpověď ve všech směrech. Vždyť ho okrádal! Je do nebes volající, aby se někdo takhle choval k takové legendě, jakou je Gott. Je to sprosté,“ dodal ještě Buksa.

Nové vyúčtování

A co na to Gottova manažerka a účetní Jaroslava Herzerů? „Karel dal panu Kohákovi výpověď s tím, že musí zhotovit nové vyúčtování,“ potvrdila Blesku Herzerů. Nové vyúčtování ale znamená vrátit Gottovi i mi liony, konkrétně devět, kterému mu dluží a s tím Kohák zatím otálí.

Pokud však bude otálet dlouho, zpěvák je rozhodnut obrátit se na právníka. Účetní ještě ujistila Blesk, že dvě výstavy, které měl pořádat Kohák, a to ve vlastivědném muzeu v Olomouci a na zámku Slavkov, se konat budou. O to se postará ona, Gottův tajemník Honza Adam a další ze zpěvákova týmu.

Fotogalerie
4 fotografie