Na Moniku Marešovou se od konce loňského roku směje jenom samé štěstí. A to nejen v životě pracovním, ale hlavně v tom osobním. „Ano, mám přítele,“ prozradila nám zamilovaná Monika. Díky Leošovi, který je nejlépe placeným moderátorem u nás, je Marešová zvyklá na život v luxusu.

Podle našich informací její nový milenec, ale mezi ty nejbohatší muže nepatří. Marešová je spokojená i tak a finance svého přítele překvapivě neřeší. „I kdyby to byla pravda, na tomhle mi vůbec nezáleží,“ svěřila se Blesk.cz Marešová.

Monika, které právě skončila sedmiletá pracovní pauza, kdy se starala o syny Jakuba (7) a Matěje (3,5), včera odstartovala kariéru moderátorky. Svou první akci moderovala na slavnostním otevření nového klubu v Praze, a jak sama přiznala, byla pěkně nervózní. Nutno dodat, že zbytečně.

Jediné co Monice včera nevyšlo, byl její outfit. Začínající moderátorka si oblékla sukni s rozparkem vpředu, což se ji nevyplatilo. Když si totiž sedla, sukni neuhlídala a světu ukázala kalhotky. K tomu se pánové mohli pokochat jejími ňadry, které se smály na svět z hlubokého výstřihu černé halenky.

Video
Video se připravuje ...

Maresova poprvé promluvila o novém příteli Tereza Kühnelová, Ondřej Rybár

Fotogalerie
4 fotografie