Jak už to tak bývá, úspěch v kariéře se negativně odráží na soukromém životě. Jinak tomu není ani v případě moderátora Libora Boučka, od kterého se podle informací deníku Aha! měla před pár dny odstěhovat manželka Jana. Vzhledem k tomu, že si o jejich neschodách, cvrlikali už i vrabci na střeše, není žádným překvapením. Za rozchodem páru údajně (jako obvykle) stojí nedostatek času. Ale povídá se, že si blondýnka za Boučka našla náhradu.

Kráska ze Slovenska

První Liborovo manželství s pohlednou moderátorkou Ďurianovou také skončilo jedním velkým fiaskem. Po pompézní svatbě v roce 2006 následovalo rychlé vystřízlivění v podobě rozvodu a to pouhých 5 měsíců po veselce. Mariana, která u našich sousedů nemá příliš dobrou pověst, zajíčkovi Boučkovi nasadila parohy s bohatým milencem Janem Novotným. Pro Libora, který byl do temperamentní Slovenky velmi zamilovaný, to bylo těžké období.

Libor ale nad zpackaným manželstvím č.2 nesmutní a raději vyrazil, i když pouze pracovně, na soustředění missek na Filipíny, kde si bude užívat tepla a přítomnosti deseti nejkrásnějších dívek Česka.

Fotogalerie
4 fotografie