Simona Krainová oslavila příchod nového roku v novém bytě. Místo bujaré párty si ale modelka natáhla pohodlné domácí oblečení, vzala sklenku sektu a usadila se přímo u krbu. Její manžel Karel si chtěl dopřát také sklenku dobrého vína, ale tady narazil.

Jelikož se manželé s dětmi nastěhovali do nového bytu v Dejvicích teprve před pár dny, nestihli si zatím ani pořádně vybalit. „Zrovna dneska nemůžeme najít otvírák na víno,“ smála se Karlovi Simona, který s láhví vína bojoval. Vágner si tedy musel poradit jinak. Vytáhl šroubovák a kladivo a korek z láhve začal páčit. Nakonec se mu to povedlo a Silvestra tak mohl zapít i on.

Nový byt Simony Krainové má za sebou již dlouhou historii. Původně si totiž modelka pořídila tento podkrovní byt sama, a aby její nejlepší kamarádka Dara Rolins nezůstala pozadu, koupila byt hned vedle Krainové. Rolins se ho později snažila za téměř 9 mil. korun více než rok prodat až nakonec našla svého kupce. Byt si od ní odkoupila právě Simona s manželem, kteří oba byty při rekonstrukci spojili v jeden velký. „Měli bychom tak hodně prostoru a já bych si konečně splnila svůj sen. Už několik let toužím po obrovské šatně,“ prozradila tehdy Krainová.

Fotogalerie
4 fotografie