Krampol je momentálně mužem v domácnosti. Manželka Hanka nesmí nic dělat, může jen odpočívat. „Napřed jsem z toho byl na krupici, ale už jsem si zvykl. Chodím se psem, vařím ženě čaj, nakupuju, snažím se i uklízet. K tomu ale nemám moc vlohy,“ přiznal se smíchem herec.

Výlet za flákotou

Na konci roku přišli na návštěvu mladí z Okoře – tedy Hančin syn Petr, jeho žena Eliška a vnučka Lujza (1,5). Hned potom se Krampol vydal na nákupy. „V Pařížské je to trochu horší. Spíš tu seženete značkovou kabelku a luxusní hodinky než kus fl ákoty. Ale za rohem máme naši oblíbenou prodejnu, kde dostanu, co potřebuju,“ upřesnil Krampol.

Pustí bednu

Už se těší, až udělá chlebíčky a zalehne vedle Hanky do postele. „Budeme koukat na televizi. Já se speciálně těším na silvestrovský 500. pořad Nikdo není dokonalý, kde je Lucie Bílá a Zdeněk Troška. Nejsem sice žádný samožer, ale zajímá mě, který vtip nechal režisér vystřihnout a jak vůbec pořad ve výsledku vypadá,“ dodal ještě herec. „Velké oslavy posledního dne roku mám dávno za sebou, teď už se chci jen ve zdraví dožít dalšího roku,“ ujistil Krampol.

Silvestrovské menu u Krampolů

✔ Ovar, křen, hořčice

✔ Paštika s brusinkami

✔ Kozí sýry

✔ Salám s lanýži

✔ Kaviárové kanapky

✔ Prosecco

✔ Whisky

✔ Minerálka

Fotogalerie
6 fotografií