„Nikdy jsem si neuvědomil, co toho Hanička zastala,“ sype si popel na hlavu herec. Teprve když je jeho žena kvůli zranění zcela mimo hru, uvědomil si Krampol, co v ní má. „Ještě ke všemu se to stalo před svátky, kdy mám sám spoustu povinností. Hanička se o mě dvacet let starala, teď vidím, co měla starostí v domácnosti a vyřizování různých věcí,“ přiznal uštvaný Jiří.

Starostí nad hlavu

Vedle svých pracovních povinností musí chodit se psem, nakupovat a být ženě po ruce. Hanka je totiž zatím zcela odkázaná na jeho pomoc. „Noha dost bolí a ta bezmoc mi taky nepřidá. Raději bych byla zdravá a uklízela, ale nejde to. Tyhle svátky musíme přežít, ne si je užít,“ říká Krampolová. Její sestra Marie má plné ruce práce se stěhováním do bytu po zesnulé mamince, a tak zatím o Hanku pečovat nemůže. Syn Petr má dost starostí s vlastní rodinou, a přijede až na svátky.

Prověrka vztahu

„Takové zranění prověří vztahy. Teprve nyní uvidím, co v Jirkovi mám. Jsem zvědavá, jak dlouho mu to starání se o mě vydrží,“ snaží se zlehčovat situaci Hanka.

Fotogalerie
14 fotografií