„Ani na tu posilovnu nemám čas. Je z ní ležák, kterého musím obskakovat,“ postěžoval si včera Blesku Krampol. „Musím mýt nádobí, strašidelné! Peru, hrůza! Nosím jí jídlo do postele, a když chce na toaletu, musím ji tam donést,“ naříká Krampol a zdůrazňuje: „Ale! Nevařím, i když to náhodou umím. Ona ale nejí maso, je samá brokolice, kukuřice, a to přímo nenávidím. A pro dva se stejně vařit nevyplácí. Chodím pro jídlo tady kousek do hospody,“ svěřil herec.

Obrovský problém mu také dělá fenka Žanetka. „Dostal jsem ji k sedmdesátinám, ale čtyři roky ji venčila žena. Teď je to na mně, ona se mnou odmítá chodit, vzpírá se, škrtí se a lidi se mi smějou,“ svěřuje herec.

Nesmím na zem

„Je mi Jiříčka líto. Mám ale ortézu a nesmím se země ani dotknout. A o berlích neudělám ani krok,“ říká Krampolová a vysvětluje, jak k úrazu došlo. „Žanetku venčím vždycky ráno kolem pátý, déle nevydrží. Tentokrát jsem se o půl hodiny zpozdila, pospíchala jsem, dole zhaslo světlo, já zakopla a svalila se na zem,“ popisuje Hanka. „Nějací cizinci mě potom zpátky vyvlekli nahoru k bytu, odemkli mi dveře, já řevem vzbudila Jirku a ten zavolal sanitku,“ pokračuje Hanka.

Byla opilá, když spadla? Řítila se k ránu k zemi s několika promile alkoholu v krvi? Tak jak se to léta daří Ivetě Bartošové?

Nejsem Bartošová

„Není blondýna jako blondýna. Já ráda piju, ale nikdy se pod vlivem alkoholu nezraním. To jsem najednou gumová. Kdybych v sobě něco měla, tak se mi tohle nestane,“ zdůraznila Krampolová.

Fotogalerie
11 fotografií