V nové Tančírně Petra Čadka se sešla řada známých osobností, ale především vypadlí i stálí soutěžící ze Stardance. Ti také Čadkovi přislíbili, že na jeho hodiny tance budou pilně chodit. „Tanec je úplně něco jiného než sport, ale baví mě to a budu v tom pokračovat,“ svěřil se Blesk.cz favorit Martin Procházka. Své umění na tanečním parketu předvedl i sám choreograf Petr Čadek, kterého moderátor Ondřej Brzobohatý vyzval, aby slavnostně otevřel dveře do Tančírny tancem se svou ženou Jitkou Čvančarovou.

Jitka je vynikající tanečnice. Vzpomínám si na náš první tanec, bylo to přesně před šesti lety a už tehdy nám to spolu šlo,“ prozradil nám Čadek. Manželka a herečka mu jenom přikyvuje: „Ano, před šesti lety jsme si zatančili poprvé, ale teď už tančíme maximálně kolem naší dcery,“ smála se Čvančarová, která také přiznala, že tancem se snaží shodit těhotenská kila, která se jí stále drží. 

Video
Video se připravuje ...

Když hvězdy tančí... Tereza Kühnelová, Petr Soukup

O skvělou show se postaral moderátor Marek Eben, který předvedl své neobyčejné taneční vystoupení. Na parket totiž dorazil se třemi nohami, začal tančit a rázem roztleskal celý sál.

Fotogalerie
20 fotografií