V posledním roce vídáme krásné ženy zahalené převážně v černé krajce. Tak tomu bylo i na galavečeři modelingové agentury Czechoslovak Models, jež zastupuje právě Simonu Krainovou (39), Alenu Šeredovou (34), Andreu Verešovou (32) či Kateřinu Sokolovou (23). Každá se na tento večer připravovala s dokonalou precizností, ovšem nevychytaly jeden detail. Všechny zvolily krajkové průsvitné šaty, čímž si poněkud způsobily módní faux pas.

Jediný kdo se ve čtveřici trochu vyjímal byla čerstvá maminka Simona Krainová. Ta se stylizovala spíše do punkerského stylu. S kokrhelem, který měla na hlavě, rázem převýšila svého manžela Karla Vágnera. Ten i tak ze Simony nemohl spustit celý večer oči.

I Verešová svým outfitem rozproudila krev v žilách svého manžela. V jednu chvíli se neuhlídal a zamyšleně se jí zadíval do výstřihu. Možná přemýšlel o tom, jak jejich Vanessce splnit vánoční přání. „Vanesska napsala Ježíškovi o ségru už letos pod stromeček, ale to nestíháme. Třetí miminko bychom si ale přáli,“ prozradila Verešová pro TopStar magazín.

Fotogalerie
12 fotografií