Nedej bože, když před Ivetou padne slovo alkohol nebo zmínka o tom, že není dobrá matka! To jsou její citlivá místa, kterým nedokáže čelit. Potvrdila to i ve studiu rádia Kiss Proton, kde byla hostem úterní večerní show.

Dotčená

Ze začátku se tvářila, že je v pohodě. Pak se ale naštvala, když moderátor Vláďa Jaroš nezmínil její comeback. „Nemám ráda věty o pauzách, protože já jsem tady pořád. Zpívám, ale o tom se nepíše. Spousta lidí pak zapomíná, že jsem zpěvačka!“ řekla uraženě.

Druhým kamenem úrazu byl dotaz na to, co se odehrálo v roce 2007. Tehdy Iveta zmizela z hudební scény a léčila se na psychiatrii v Kroměříži. „Já tady nejsem kvůli tomu, abych se zpovídala ze svých osobních problémů,“ zvýšila hlas na moderátora.

Útěk

Bartošovou ale úplně odrovnala otázka, zda byla v neděli ve vysílání Pětky opilá. „No comment,“ odpověděla, zvedla se ze židle a odešla. Hluché místo musela produkce vyplnit písničkami. Poté si k mikrofonu pozvali jejího manažera Patrika Petra. „Chápu, že se Ivetě dotaz nelíbil, ale tomu se prostě nevyhne, aby odpovídala i na tyto otázky,“ poznamenal moderátor. A pak už mluvil jen manažer. „Řeknu to jednoznačně a rychle. Iveta čekala od vysílání něco jiného. Chtěla se bavit o muzice. Vtíravé a blbé dotazy jí nepomáhají,“ vysvětlil.

Fotogalerie
5 fotografií