Jen co skončilo vysílání Odpoledních televizních novin, které Míša moderuje, vyrazila na páteční koncert Jennifer Lopez do pražské O2 Arény. Populární hispánka Ochotskou nadchla nejen jako zpěvačka, ale také jako matka. Jakmile totiž J. Lo zazpívala svým dětem Maxovi a Emme, probudily se v moderátorce mateřské touhy.

Koncert Jennifer Lopez - nejen úžasná taneční show, ale hlavně nádherná charismatická žena, která vás opravdu zvedne ze židle. Píseň, kterou věnovala svým dvojčatům, nenechala chladnou ani mě a v ten moment jsem si přála zažít pocit mít své vlastní dítě.... Hm... ?“ svěřila své pocity na sociální síti.

"Jednou chci opravdu velkou rodinu. Ale to je dar od Boha a tak to nechám na něm," svěřila se Blesk.cz Ochotská. A co na to její partner? Má stejné choutky stát se znovu otcem? "Michal si ze svého prvního manželství odnesl špatné zkušenosti a chce to už mít všechno za sebou. Takže novou rodinu by chtěl co nejdříve," řekla Míša s tím, že s partnerem o dítěti v současné době opravdu uvažují. Pár spolu randí už více než rok a Míša hravě zvládá roli macechy tříletému Adámkovi.

Fotogalerie
4 fotografie