„Skvěle si to užívám. I když občas nechápu, proč se tomu říká mateřská dovolená, když se člověk nezastaví,“ svěřila se Kristina Blesk.cz. S partnerem přišli roztomilé Jasmínce vybrat novou hračku na pražský veletrh pro miminka a také podpořit maminky do kojícího koutku.

Kristina rodila císařským řezem a tak měla na tři měsíce zakázáno cvičit. Bývalé tanečnici, ale pohyb chybí a proto už se těší, jak nyní s cvičením začne. Zhubnout těhotenská kila ale Kristina rozhodně nepotřebuje. Je stále štíhlá, jako by snad ani žádná nepřibrala. „Pracovat na sobě určitě budu, musím tu postavu nějak doladit,“ říká s úsměvem moderátorka.

Moderátorka, která by se do práce chtěla vrátit co nejdříve, měla kdysi z mateřství obavy. Bála se, že nebude umět dítě ani uchopit. Mateřské pudy začaly ale rychle pracovat. „Ze začátku jsem se vůbec neprobouzela na Jasmíny pláč. To mě vyděsilo, protože jsem ji měla v porodnici metr od sebe. Ale to se rychle změnilo. Ten dokonce budím já jí,“ prozradila novopečená maminka, která by v budoucnu dceři chtěla určitě pořídit sourozence.

Fotogalerie
4 fotografie