Sousedé Štaidlových u pražského Apolináře nevěřili vlastním očím. Po prázdninách se Artur vrátil do Prahy nejméně o deset kilo lehčí. Pobyt u táty stanovený soudem mu zjevně prospívá.

Image chlapa

Malý Štaidl se na otcovo přání konečně přestal vykrmovat ve fast foodech a výsledek na sebe nenechal dlouho čekat. Artur rovnou taky shodil dlouhé háro, které mu ještě dodávalo na objemu. Syn se tak začíná čím dál víc podobat svému tátovi, který býval mezi muzikanty vyhlášeným fešákem. Kvůli rodinným dispozicím jak ze strany matky, tak otce asi nebude nikdy hubený jako lunt, ale už teď mu to sekne.

Neudrží balanc

Zatímco Artur zapracoval na změně image, jeho matka Iveta Bartošová (46) předvedla před televizními kamerami, že jí život na vysoké noze vůbec nesvědčí. Deseticentimetrové podpatky zpěvačka o víkendu nezvládla a nebýt mužného rámě Jana Rosáka válela by se nejspíš po zemi. Možná by jí dokonce hrozil osud dcery známého bankéře Carlisle Brigham (†29). Ta kvůli vysokým podpatkům spadla ze schodů a na následky zranění zemřela.

Fotogalerie
5 fotografií