Lejle stále nedá pokoj zranění nohy, které utrpěla před rokem a půl na horách. V koleně si zlomila a zpřetrhala, co jen bylo možné. Přestože už má za sebou dvě operace, čeká jí ještě jedna.

Úraz se navíc znovu přihlásil o slovo krátce po porodu. „Když jsem kojila, ztratila jsem všechen vápník, a proto jsem vůbec nemohla chodit. Byla jsem tedy nucena sednout si na rotoped a každý den jezdit,“ zoufá si moderátorka, která prý šlape na kole i v jedenáct v noci. A přesto, že ji čeká ještě jedna operace, statečná Lejla si nestěžuje. Díky pravidelnému a usilovnému cvičení navíc rychle ztratila všechna poporodní kila.

Nyní je však už zase v pohodě. Proto se svým partnerem Michaelem Kocábem s chutí vyráží do společnosti. Blesk.cz ji potkal na otevíračce nového autosalonu, kde jsme ji vyzpovídali.

Řidičský průkaz si prý Lejla udělala mnohem později, než její vrstevníci. „Do té doby jsem převážně stopovala, takže jsem využívala aut jiných. Nebo jsem hodně cestovala vlakem,“ prozradila Blesk.cz Lejla, s tím, že své první auto prodala teprve asi před půl rokem. Jak o sobě Lejla říká, byla takový věčný stopař. „Stopovala jsem po celý Tasmánii, kde je to zakázaný, nebo v Americe  v Africe, kde nestopuje skoro nikdo,“ vzpomínala Abbasová na dobrodružné mládí. Bylo jí totiž kolem 20 let a stopovala sama.

Lejla už má nyní vlastní auto, ve kterém vozí malého Davida (8 měsíců). Je proto tedy opatrná řidička, přestože ani jí se v minulosti drobná nehoda nevyhnula...

Fotogalerie
5 fotografií