David je velmi aktivní dítě, proto pro něj bude těžké naučit se pevnému řádu, rannímu vstávání a všemu ostatnímu. I malou Nikolku čeká velký skok, přechází totiž na druhý stupeň. Navíc do školy v Kravařích, kam oba docházejí, od druhého stupně přecházejí i děti z menších okolních škol. Aby bylo spravedlnosti učiněno za dost, jsou všechny děti v třídách promíchané.

"Hlavní je, aby do školy chodil rád, což vzhledem k tomu, že nemohl dospat a jak do školy běžel, předpokládám, bude," smála se sympatická misska.

 "Ještě před prázdninami jsme začali s Davídkem řešit školní výbavu. Měl totiž narozeniny, a tak jsme společně pečlivě vybírali. I když je to chlapec, musí vše odpovídat jeho vkusu. Nakonec Davida velmi zaujal batoh v army stylu a mě bezpečnostní prvky jejich výrobků," uvedla Monika.

Žídková je jednou z mála Miss, které nepostihla tzv. missí nemoc (po získání korunky většina krásek mění své dosavadní partnery za bohatší nápadníky, pozn.red.). Se svým partnerem Petrem Brzeskou zůstala i po získání korunky v roce 1995 a už čtrnáct let spolu žijí ve spokojeném manželství.

Fotogalerie
7 fotografií