Lucie Bílá a Věra Bílá shoda jmen Zpěvačky nemají společného vůbec nic. Jméno Lucie Bílá je navíc pseudonym, který si popová královna vybrala na začátku své kariéry. Do té doby to byla Hana Zaňáková a stále má jméno zapsané v občance.

Sandra Nováková a Kristýna Nováková Fuitová shoda jmen Obě jsou herečky, obě si zahrály v Ordinaci v růžové zahradě, ale rodinné zázemí má každá jiné. Podobnost je náhodná. Vždyť příjmení Novák je nejrozšířenější v republice.

Kristýna Nováková a Sandra Nováková
Autor: Archiv Blesku

Sámer Issa a Martha Issová shoda jmen Otec zpěváka pochází rovněž ze Sýrie a tím shoda končí. V syrském Damašku žil do šesti let, pak se přestěhovali do Děčína. Po soutěži SuperStar je Sámer v Praze a užívá si popularity.

Martha Issová a Sámer Issa spolu nemají nic společeného. Holky Issovi jsou ale sestřenice
Autor: Archiv Blesku

Martha a Klára Issovy sestřenice Bratři Michel (otec Kláry) a Moris (otec Marthy) Issovi pocházejí ze Sýrie a díky studiu režie na pražské FAMU se dostali do Česka. Jablko nepadá daleko od stromu, a tak se obě dcery daly na herectví. O to, že je dnes mezi rodinou krapet dusno, se postarala Martha. Vyhlédla si expřítele své sestřenice Kláry Davida Ondříčka. Před pár týdny se jim narodila dcera Františka.

Vojta a Viktor Dykovi bratranci Podobnost s básníkem Viktorem Dykem není náhodná. Oba jsou prapotomci z rodu českého básníka. Vojta vděčí za slavné příjmení především matce – Věře Dykové. Ta nechtěla, aby se syn jmenoval po otci Pytlík, tak nechala do rodného listu napsat příjmení svoje.

Vojtěch Dyk (vlevo) a Viktor dyk
Autor: Archiv Blesku

Roman Vojtek a Josef Vojtek shoda jmen V lednu 2010 se Pepa Vojtek potřetí oženil s tanečnicí Jovankou Skrčeskou, do té doby to byla nejlepší kamarádka jeho druhé ženy Libuše. Roman Vojtek ženatý je s první a jedinou ženou Terezou.

Josef Vojtek a Roman Vojtek
Autor: Archiv Blesku

Dan Bárta a Václav Bárta dcerou Jiřinou - shoda jmen. Postava Jidáše z Jesuse Christa. To je jediné, co mají společného.

Dan Bárta (vlevo) a Václav Bárta
Autor: Archiv Blesku

Petr Janda, Marta Jandová  a Martina Jandová. V devatenácti se Marta odstěhovala na rok do Německa a tam odstartovala kariéru s kapelou Die Happy. Zatím jako jediná se potatila. Martina Jandová také prtaři do rodiny známých zpěváků. je totiž exmanželkou Petra Jandy.

Fotogalerie
7 fotografií