Novopečený ženich byl tolik nervózní, že několik hodin nosil snubní prsten na nesprávné ruce. Jitku, která chtěla mít vše dokonalé, to přivedlo skoro k šílenství. Okamžitě mu prstýnek, už ten den podruhé, navlékla na levý prsteníček.

Aby si modelka svůj velký den užila se vším všudy, celou veselku provázela přísná bezpečnostní opatření.

Obřad proběhl za účasti rodiny a nejbližších přátel a Kocurová se ho snažila utajit, co to jen šlo. Na svatbě byl takřka stejný počet členů ochranky jako svatebčanů. „Je to ryze naše soukromá záležitost a nepotřebujeme ji ventilovat do světa,“ vysvětlovala Jitka, která jako velká milovnice golfu uspořádala honosnou hostinu v golfovém rezortu Šiškův Mlýn. Aby se tam veselí vůbec mohlo uskutečnit, musel tamější personál slíbit naprostou loajálnost. „Všichni museli podepsat smlouvu o mlčenlivosti,“ prozradil Blesku zdroj z okolí novomanželů.

Není divu, pro Kocurovou to byla první svatba, na kterou si navíc musela dlouho počkat. Když se do generálního ředitele zamilovala, byl ženatý.

Rozvodové peripetie se táhly velmi dlouho a po tu dobu musela Jitka trpělivě čekat, než její partner bude oficiálně volný. Loni v létě se tak konečně stalo a vypadá to, že jako vdaná paní bude spřádat plány o druhém potomkovi. „Další miminko chceme, chtěla bych, aby děti mezi sebou neměly moc velký věkový rozdíl,“ prozradila Blesku před časem Jitka.

Fotogalerie
10 fotografií