Změna u Anety nastala před rokem a půl, kdy se stala jednou ze soutěžích StarDance. Přestala experimentovat s podivnými účesy, naopak nechala si vlasy narůst, kalhoty s kapsami vyměnila za sukně nebo šaty a tenisky za podpatky. Nad nečekanou změnou všichni zajásali. Konečně se z nezávislé rockerky, která tiše seděla v koutku a doufala, že si jí nikdo nevšimne, stala půvabná žena, která mluví a hodně se směje.

"Začala jsem nosit podpatky a musím přiznat, že mě hodně baví, najednou si připadám tak žensky," rozplývala se Langerová. Tehdy díky tanci hodně zhubla a zpevnila si postavu.

Ale rok se s rokem sešel a Aneta se jaksi rozkydla. Jediné, co je na pár kilech navíc sexy, je její bujné poprsí. Na křest svého alba Pár míst vyrazila ve velmi odvážným modelu, který odhalil jak její přednosti, tak nedostatky. Top bez ramínek zvýraznil její plná ňadra, ale odhalil i oplácané paže. Minisukně s imitací pštrosího peří jí zbytečně přidala pár centimetrů na bocích. Nohy uvězněné v černých silonkách by více vynikly v lodičkách na podpatku než v placatých balerínkách.

Je zřejmé, že Anetu baví být žena a víc jí to sluší, ale potřebovala by pár rad od stylisty nebo zvolit střídmější styl.

Fotogalerie
13 fotografií