"Skutečnou příčinou nehody byla nesmírná únava po pár neprospaných nocích před maturitou. Usnula jsem během jízdy a sjela ze silnice. Auto je naprosto zničené, já jsem však díky bohu zřejmě v pořádku. Nejdůležitější pro mě je, že jsem nikomu neublížila,“ svěřila se Ewa Farna svým fanouškům na sociální síti.

V pondělí zpěvačka sice úspěšně odmaturovala na gymnáziu s polským vyučovacím jazykem v Českém Těšíně, ale druhý den už další zkoušku z dospělosti nezvládla. Měla si dvakrát rozmyslet usednutí za volant po bujarých oslavách a navíc v časných ranních hodinách.

Přijde o řidičák

„Utrpěla jsem otřes mozku a pár povrchových zranění. Děkuji bohu za ochrannou ruku, děkuji rodině a přátelům za podporu a přání brzkého uzdravení. Byl to otřesný zážitek, a ty, jak je známo, formulují hierarchii hodnot. Ještě jednou děkuji bohu za to, že žiju,“ uvědomuje si zpěvačka, která díky svému velkému terénnímu vozu Volkswagen Tiguan jen o vlásek unikla smrti. Čemu ale neunikne, budou následky jejího jednání. Zpěvačka přijde o řidičský průkaz a hrozí jí pokuta až do výše dvaceti tisíc korun.

Jak k děsivé havárii došlo? „Jela zrovna proti mně, když náhle sjela mimo vozovku a převrátila se přes střechu o stoosmdesát stupňů,“ popsal Blesku svědek nehody.

Fotogalerie
7 fotografií