Herec si zřejmě z policejní hlídky těžkou hlavu nedělá a vesele jezdí dál. Kaiserovi platnost obou kontrol skončila v dubnu. Jelikož jezdí už několik dní bez technické i emisní kontroly, porušuje zákon a koleduje si o problémy s policií. Speciálně na starší auta, jaké má i herec, si totiž muži zákona rádi posvítí.

Auto na druhém místě

Dá se pochopit, že Oldřich Kaiser své auto odsunul až na druhou kolej, protože se jen před pár dny vrátil z léčebny. Teď bude mít co dělat, aby si dal všechno do pořádku, ale nejdřív se snaží si užít rodiny, kterou tak dlouho neviděl. V pátek, kdy ho Blesk vyfotil, právě vyrážel na prodloužený víkend do pražských Malešic za svou dcerou Karolínou.

Nejméně 2 tisíce

Do příštího týdne, kdy bude slavnostní premiéra filmu Líbáš jako ďábel, v němž hraje, by si ale měl dát Kaiser auto do pořádku. Nebo raději volit taxík. Jinak by mu mohla podle zákona při cestě na premiéru hrozit mastná pokuta. „Pokud se jedná jen o opomenutí a vozidlo bezprostředně neohrožuje ostatní účastníky provozu, řidič může dostat pokutu do dvou tisíc korun,“ řekl Blesku Václav Špička z Autoklubu ČR. Pokud by bylo ale auto staršího data výroby, hrozila by herci pokuta až do výše 10 tisíc korun..

Fotogalerie
9 fotografií