Krom toho, že Marta odpovídala na dotazy jak se má (báječně), co plánuje (celé léto u táty Petra Jandy), jak se těší na třetí sestřičku (moc), došlo i na vážnější témata.

Přestože je Marta rockerka, jeho hesla Sex, drogy a rock'n'roll se příliš nedrží. Na žádné úlety teď nemá ani pomyšlení, protože je šťastně zadaná. Ale všem, kteří si chtějí nezávazně užít, klade na srdce: "Mezi náma, takový kondom nám kolikrát může zachránit i život. Naivně si ještě spousta lidí myslí, že jich se AIDS netýká... Ale to je omyl. Je všude kolem nás. Kolikrát o tom postižení ani nevědí a roznáší ho dál a dál. Dávejte si na sebe pozor," vzkázala čtenářům Blesk.cz Marta.

Řeč na to přišla, když odpovídala čtenářce Veronice na otázku, co si myslí o potratech. "Já osobně jsem proti potratům, i když nikdy nevíme, jaký ta žena má důvod. Ale nikdy nepochopím ženy, které miminko nechtějí, ale sex bez ochrany provozují. A nejhorší jsou ženy, které na potraty chodí jak do pekárny," rezolutně odmítla interrupce Marta. Možná i proto, že vlastní miminko si už moc přeje.

Na chatu okomentovala také její nehody s kostýmy. Už se jí na jevišti několikrát stalo, že ukázala více, než chtěla. "Chtěla jsem se propadnout hanbou, když se to stalo," přiznala Marta.

Na druhou stranu si vrásky z toho, jak vypadá, nedělá. Svoje tělo prý neřeší. „I na tu moji ošklivou jizvu na břiše jsem si zvykla. A když se mi nelíbí, tak se obleču. Váhu si moc neudržuju. Teď jsem snědla dvě koblihy. Že se nestydím,“ práskla na sebe Marta.

Video
Video se připravuje ...

Jak si Marta Jandová užila oslavu tátových narozeniny a kdy bude miminko? Jan Jedlička

Jeden z dotazů na Martu se týkal také toho, co si myslí o vztahu svých kolegů ze Slovenska, zpěvačky Dary Rolins (39) a rapera Rytmuse (34).

"Myslím si, že se hledali, az se našli. Když jsou spolu, tak vydají energie za celou elektrárnu. Daruška vypadá strašně šťastně a já jim to oběma moc a moc přeju. Rytmuse moc neznám, ale už tak mi přijde jako chytrej a hodnej kluk. Říkám, přeju jim, aby jim to vydrželo už napořád," napsala Jandová.
A na co dalšího odpověděla čtenářům Blesk.cz? Podívejte se do chatu!
Fotogalerie
7 fotografií