"S Alicí, se současnou partnerkou táty, s kterou čeká druhou holčičku, jsem na začátku samozřejmě problémy měla, bylo to pro mě hrozně zvláštní, že já bych s takhle starým pánem chodit nemohla a jak je to možný, že ona takhle mladá může něco takového cítit," svěřila se Marta, která si s Alicí vůbec nerozuměla, protože ji považovala za takového parazita, který se chce možná jen zviditelnit.

"Byly tam nějaké problémy, ale spíš v mém vidění. Bylo to prostě takové mladé střevo. Nechápala jsem tátu, jak s ní může chodit, když má rád svůj klid, ještě s takovou osmnáctkou," pokračuje Marta, která si ze začátku jen těžko hledala cestu k nové partnerce táty.

Nakonec poznala, že tátovi o mnoho let mladší partnerka vyhovuje a dodává mu plno sil a radosti do života. "Alice se už zklidnila a je s ní legrace a stala se z ní dospělá ženská, která už neřeší bllbosti a stojí oběma nohama v životě a to se mi líbí," prozradila Marta Jandová ve speciálním pořadu o Jandovi na TV Barrandov, který se odvysílá v pondělí ku příležitosti Petrových 70. narozenin, jež slaví 2. května.

Fotogalerie
9 fotografií