Blesk totožnost ženy, která v pátek odpoledne přišla do redakce, zná a bude ji chránit. Paní K. M. má totiž strach, že by se jí Dopitovo okolí mohlo začít mstít. Souhlasila s focením i natáčením na video, ale poprosila nás, aby nebyl vidět její obličej. Proto ten šátek a tmavé brýle, na kterých paní před focením trvala.

„Potkali jsme se na internetové seznamce Lide. cz v místnosti zvané Cesta k rozkoši. Muž s přezdívkou MaseratiGTpraha chtěl sex a chtěl jet za mnou domů. Poslal mi i fotku a já poznala, že je to snoubenec Agáty Hanychové Mirek Dopita,“ popsala paní K. M., jak začala anabáze, která skončila Dopitovým výletem do Libně, kde čekal sexuální hrátky. Zde se ale setkal s reportéry Blesku a utekl odtud jako malý kluk.

Hanychová bere zpátečku

Agáta Hanychová (27) asi prozřela! Svého snoubence Miroslava Dopitu (28) po přistižení, jak si domlouvá rande s jinou, bránila zuby nehty. Teď zvolnila. „Sama nevím, jak vše bude, a až budu mít chuť se k tomu vyjádřit, tak to udělám,“ napsala v pátek na sociální síti.

S postupem času Agátě pomalu dochází, že ačkoliv se Dopita odvolával na pracovní schůzku, přepis esemeskové konverzace s neznámou Míšou, kterou má Blesk k dispozici, mluví jasně o opaku. Ať už na ni šel za účelem sexu nebo ne, nesporným faktem je, že si domlouval rande a bylo mu jedno, že má doma milující snoubenku a syna Kryšpína (8 měsíců).

Před Bleskem pak nachytaný Dopita utíkal jako malý kluk

Video
Video se připravuje ...

Blesk.cz načapal přítele Agáty Hanychové, když navštívil jinou ženu Blesk.cz

Fotogalerie
20 fotografií