Horší dárek k narozeninám snad Mirek Dopita své přítelkyni Agátě dát nemohl. Zatímco se těšila na večerní párty a starala se doma o syna Kryšpína, Dopita neváhal a vyrazil na předem domluvenou schůzku, aby si užil nezávazný sex. A co je horší - vše nasvědčuje tomu, že to neudělal poprvé.

Agáta však do poslední chvíle tvrdila, že svému snoubenci věří a o žádnou nevěru se nejednalo. Rozhodla se proto, že svou oslavu v žádném případě rušit nebude.

Video
Video se připravuje ...

Blesk.cz načapal přítele Agáty Hanychové, když navštívil jinou ženu Blesk.cz

Dokázala se přes snoubencovu nevěru přenést a večírek si užít? A dorazil na párty i nevěrník Dopita? Vše o oslavě Agáty Hanychové čtěte v zítřejším Blesku a na stránkách Blesk.cz.

Co Dopitu usvědčilo?

Mirek Dopita má pod přezdívkou MaseratiGTpraha profil hned na třech internetových seznamkách. Čtenářku Blesk.cz Michaelu ulovil na stránkách Lide.cz. Ta si s ním prostřednictvím sms a telefonátu domluvila schůzku.

Video
Video se připravuje ...

Jak si Miroslav Dopita domlouval rande po telefonu Blesk.cz

V textovkách, na které Dopita odpovídal ze svého telefonního čísla, se jasně mluví o sexu a navíc po dívce dokonce žádal nějakou odvážnou fotku. Na rande byl zjevně velmi natěšený, protože byl ochotný přijet už za dvacet minut.

Tyto SMS si Dopita vyměňoval s tajemnou Michaelou
Autor: Archiv Blesku

V bytě v pražské Libni už na něj ale čekali reportéři Blesku. Místo aby se však záletník postavil k věci čelem, utekl z místa jako malý kluk a ještě se vše snažil hodit na bývalou manželku.

Fotogalerie
9 fotografií