Krampol zápasí se svým srdcem na jednotce intenzivní péče v Nemocnici Na Františku. Podle ošetřujícího lékaře má velkou srdeční arytmii, Která kdyby nepřišel do nemocnice včas, mohla způsobit smrt.

Krampola srdce začalo zlobit už předevčírem kdy byl se svým manžerem na besedě v domově seniorů. „Tam jsem mu říkal, že má náběh na infarkt a že má okamžitě vyhledat nemocnici. Bohužel mu to trvalo dva dny. Než mu bylo tak špatně, že si do tý nemocnice sám odjel,“ potvrdil informace Blesku manažer Miloš Schmiedberger.

Jiří Krampol v poslední době neprožívá zrovna lehké období. Nejprve jeho manželce začátkem dubna zemřela maminka, pak byl o několik dní později obviněn ze znásilnění a nyní leží v nemocnici s velkou srdeční arytmií. Tu mohl způsobit právě stres, který se v posledních dnech kolem něj nahromadil.

Fotogalerie
5 fotografií

Herec musel jít na policii a vypovídat, jelikož ho bývalá kolegyně Hany Krampolové z mateřské školy obvinila z pokusu o znásilnění a jeho manželku Hanu ze sexuálního obtěžování. Oba dostali předvolání od policie, kde museli vypovídat. „Chudáka Jirku tam drželi přes dvě hodiny a já tohle tý ženský nedaruju, tohle poženu až k soudu,“ řekla Blesku Krampolová. Janu Szabovou-Doležalovou, která Krampolovy obvinila, zná Hana od svých 17 let.