Jana Szabová-Doležalová přišla na přátelskou návštěvu do Pařížské ulice a děly se věci. „Využila toho, že jsem šla pro další víno, a vrhla se na Jirku, který už chtěl jít spát. Když jsem se vrátila, uspokojovala ho ústy, tak jsem ji hned vyhodila,“ tvrdí rozhořčeně Hana.

Setkání po letech

Jiří Krampol byl obviněn z pokusu o znásilnění a jeho manželka Hana ze sexuálního obtěžování. Oba dostali předvolání od policie, kde museli vypovídat. „Chudáka Jirku tam drželi přes dvě hodiny a já tohle tý ženský nedaruju, tohle poženu až k soudu,“ řekla Blesku Krampolová. Janu Szabovou-Doležalovou, která Krampolovy obvinila, zná Hana od svých 17 let.

„Zaučovala mě v mateřské škole, kde jsem byla na praxi. Občas jsme se potom vídaly i mimo školku a mojí mamince se to nelíbilo, říkala, že je to divná ženská, ať si ji držím od těla,“ popisuje Krampolová. Potom se léta neviděly, Szabová ale neustále kontaktovala Hančinu maminku – a najednou po letech zazvonila u Krampolových dveří.

„Chtěli jsme jít už s Jirkou do postele, byli jsme unavení, Jirka mi ale říkal: Buď slušná a pusť ji dál,“ svěřuje Krampolová. Szabová si prý řekla o sklenku vína a Hanka, která alkohol pít nesmí, si z rozrušení nalila také.

„Potom ta šílená osoba začala mlejt o sexu a mě to tak rozzuřilo, že jsem šla pro další láhev,“ popisuje Hana. Když se vrátila domů, našla Szabovou s Krampolem v posteli. „Unavený Jirka si šel lehnout a ona vlítla za ním a zkoušela s ním orální sex. Tak jsem na ni okamžitě vlítla taky, ona mě zmlátila a rozbila mi telefon. Ihned jsme ji vyhodili,“ komentuje Krampolová.

Szabová mlčí

Když svůj příběh svěřila Hana Blesku, Szabová se rozčílila a šla na policii. „Všechno obrátila a obvinila Jirku ze znásilnění a mě ze sexuálního obtěžování. Tohle jí nedaruju a půjde k soudu. Navíc mi pořád píše, že jsem zbohatlická zrůda, p**a a svině a že moje maminka teď umřela kvůli mně,“ tvrdí Krampolová.

„Tohle si odskáče. Já držím smutek a ona se takhle chová. A to nemluvím už o tom, že kvůli ní chodím k psychiatrovi Cimickému a rovnají mi po té bitce i páteř,“ dodává hercova manželka. Sama Szabová na dotaz Blesku položila telefon.

Fotogalerie
5 fotografií