Simona Krainová (39) - 7. října 1994: „Stanovila jsem si další cíl. Chtěla bych se stát dobrou a slavnou herečkou." Vzkaz Blesku: Mokrý hadr na hlavu je na kuchyňské lince, Simono.

Jan Saudek (76) - 2. září 1994: „Nevěřím ve šťastnou rodinu. Věřím jenom na krátké, velmi krátké okamžiky štěstí.“ Vzkaz Blesku: A na kolik těch krátkých okamžiků vlastně, Jane, platíte alimenty?

Vendula Svobodová (39) - 7. května 2009: „Nejsem na alkoholu závislá. Protože mi ale chutná, napila jsem se vždycky ráda. A protože mi bylo ve společnosti fajn. Nezůstalo u jedné skleničky, pořádně jsem to rozjela a už nezabrzdila.“ Vzkaz Blesku: Asi máte slušné airbagy, Vendulo!

Miloš Zeman (67) - 28. května 1993: "Budu chodit lesem a přemýšlet, o co je příroda inteligentnější oproti něktreým lidem." Vzkaz Blesku: Tenhle bonmot kazí fakt, že člověk je koneckonců taky produktem přírody.

Miloslav Šimek (†62) - 28. listopadu 1998: „Tři dcery? To ztratíte autoritu úplně. Nazývají vás doma taťuldou a dostanete se do role trpěného tvora. Tak jsem si koupil psa. Okamžitě jsem ho odvezl k veterináři a musel mě písemně ujistit, že to není fenka.“ Vzkaz Blesku: Nebyla to fenka, byla to Bubílková!

Michal Horáček (59) - 20. listopadu 2009: „Vidím své bohatství i v tom, že jsem relativně zdravý. Dožít se 57 se nepovedlo každému. Ježíš Kristus už to měl v téhle době 24 let za sebou.“ Vzkaz Blesku: A Ježíš taky nestvořil muzikál, nepsal Hapkovi texty, nesázel na koníčky… Prostě takový obyčejný břídil.

Jiří Bartoška (65) - 7. května 1993: „Já jsem se asi narodil jako sebevědomý blb. A i když přijdou nějaké pochybnosti, je nutné dokázat si říct: jsem dobrej, musím být dobrej. Kdo to nedokáže, plácá sebou a ničí ho deprese.“ Vzkaz Blesku: Vzkaz od doktora Chocholouška: „Seš fakt dobrej, Jirko!“

Josef Vojtek (46) - 12. března 1993: „Deska je vždycky aktuální. U nás na severu je aktuální sex a chlast.“ Vzkaz Blesku: Nejen na severu, Pepo, nejen na severu!

Mahulena Bočanová (45) - 1. dubna 1994: „Můj prvořadý problém je našetřit na dvougarsoniéru na Lužinách. Prostě nejsem milionář.“ Vzkaz Blesku: A co teď, Mahu? Už je to lepší?

Iveta Bartošová (46) - 13. listopadu 2009: „Zase stojím na svých nohou a osamostatňuji se.“ Vzkaz Blesku: Sakra, ta jehla na vinylové desce se nějak zasekla!

Fotogalerie
21 fotografií

Miloš Kopecký (†75) - 29. července 1994: „Já jsem o mnohé rozkoše ošizen vinou své svobodomyslnosti. To proto, že máloco je pro mne hříchem.“ Vzkaz Blesku: Hříchem je, když si umře někdo, kdo nám mohl rozdávat ještě dlouho smích!

Jitka Kocurová (33) - 7. srpna 2009: „Věrnost ještě neznamená, že mi musí být věrný až za hrob. Může se to stát každému. Je to takové náhlé a úplné pomatení smyslů, nějaká neřízená chemická reakce.“ Vzkaz Blesku: Mendělejev by čuměl i s celou svou tabulkou!

Karel Šíp (66) - 3. října 2003: „Svatba má přirozeně vyplynout, a ne abych hned teď běžel k oltáři. Teď je hlavní to miminko, na které se těšíme. Všechno ostatní jde stranou.“ Vzkaz Blesku: Máte pravdu, Karle, pořadí nejdříve svatba a pak mimino se už hezkých pár let nenosí!

Zlata Adamovská (53) - 26. března 1993: „I já samozřejmě poznala, jaké to je, když někdo, koho jsem milovala, mi neustále něco namlouval a vlastně mi tím ubližoval. Ale to bylo před Radkem…“ Vzkaz Blesku: …a také s vrchním VeVerkou Radkem, že?

Lucie Bílá (46) - 2. dubna 1993: „Ježíš, já budu brečet, až budu mít byt. Asi tam bude chaos a hodně barev a spousta nevkusných plakátů. Sem tam i nějaká moje šílená fotka – až se probudím, abych věděla, kdo jsem zač.“ Vzkaz Blesku: To muselo být promáčených kapesníčků nad tou vilou v Otvovicích!

Michal Dlouhý (43)- 5. září 2003: „Já se snažím být věrný a dělám pro to vše, co je v mých silách. Snažím se mít doma to nej, co existuje, aby mě nic kolem nelákalo." Vzkaz Blesku: Nevadí ti, Michale, ta svatozář v běžném životě?

Vlastimil Brodský (†81) - 7. května 1998: „Dvakrát jsem se oženil, ale mám pocit, že se to stalo nedopatřením. Těm ženám se mě prostě zželelo.“ Vzkaz Blesku: V jistém věku si člověk prostě už nic nenalhává.

Karel Gott (72) - 26. února 1993: „Za každým uměním se skrývá erotika.“ Vzkaz Blesku: A co Včelka Mája, Kájo?

Naďa Konvalinková (60) - 18. února 1994: „Já už snad o těch dietách napíšu knížku, už jsem jich držela tolik, že by to stálo za to.“ Vzkaz Blesku: Copak kniha, ale ten přímý přenos hubnutí na Primě! To byla sledovanost! Gratulujeme!

Jaromír Jágr (40) - 3. září 1993: „Na tuto sezonu jsem moc zvědavý, protože jsem toho opravdu moc nenatrénoval. Má to ale jednu výhodu. Když se mi letos nebude dařit, tak si mě za rok při návratu domů nikdo nevšimne a já budu mít konečně klid.“ Vzkaz Blesku: Tak o tom si, Jardo, můžeš nechat jen zdát!