Bohdalové zahnul miláček: Zazvonil jsem u domku na pražském předměstí a zevnitř se ozval štěkot. Když mi paní Jiřina otevřela, kolem nohou proběhl tmavý stín a zmizel. „Kde je Žofka?! Ach jo, nedá se nic dělat, musím nastartovat auto,“ řekla Jiřina a začala túrovat motor. Jezevčice v tu chvíli vylítla zpoza živého plotu. „Ona totiž jezdí moc ráda,“ vysvětlila habaďůru na fenečku paní Bohdalová. A pak konečně mohl začít příjemný rozhovor.

Čvančarová se bála plyšáka: Když Jitka Čvančarová fotila fotostory Český Hollywood a představovala Sophii Loren, Blesk magazín jí na focení přivedl psa. Přesně takového, jako měla tehdy Sophia. Bohužel Lakýsek během příprav utekl, a jakmile jsem ho chtěla odchytnout, začal nepřátelsky vrčet. Jitka se zarazila – to má být pohodový psí model? Mezitím se Lakýs stihl schovat pod zaparkovaná auta a z bílého fešáka se v tu chvíli stal ušmudlaný pes. Jitka neřekla půl slova a statečně ho vzala do náručí. Ale přece jen si ho očima hlídala - co kdyby...?

Něrgešová se vyděsila: Moderátorka Laďka Něrgešová dorazila na focení s ročním synem Adamem, kterého měla hlídat editorka. „Máte děti, ne?“ ptala se Laďka. „Já mám psa, ale to je to samý.“ Moderátorka pak celou dobu focení trnula hrůzou, že »teta« učí synka aportovat.

Laffitův tygr se zamiloval: Návrhář Osmany Laffita má jako domácího mazlíka tygra Bagheeru. Což o to, malebný je, ale místo aby se věnoval pózování před objektivem, zaujala ho spíše produkční, která držela světla netušíc, že tygr si chce hrát. Až když Bagheera prostrčil tlapu mříží a plácnul ji po rameni, došlo jí, že občas se musí dívat i za sebe.

Fotogalerie
4 fotografie