K soudu Šlégrová přicházela ve velmi chmurné náladě, ale dvouhodinové projednávání v soudní síni, kde byla vyloučena veřejnost, zřejmě dopadla podle jejích představ, protože soud opouštěla s úsměvem na rtu.

"Jsem maximálně spokojena s prací své právničky Dalily Pelechové. Výše alimentů pro dceru stanovena nebyla, ale jsem ráda, že Jiří včera odstoupil od návrhu na střídavou péči. Jessica bude žít se mnou a svého otce po domluvě navštěvovat," řekla Blesk.cz Kateřina Šlégrová.

Manželé spolu už rok a půl nežijí ve společné domácnosti, Jiří své dceři každý měsíc posílá 20 tisíc korun. "Požaduji 90 tisíc, ale soud zatím o výši nerozhodl. Takže asi bude stále dostávat těch dvacet," míní Šlégrová.

"Jednání bylo odročeno, soud pana Šlégra poučil o nutnosti komunikace mezi rodiči. Což pan Šlégr akceptoval a přislíbil zlepšení vztahů mezi ním a jeho ženou Kateřinou," sdělila Blesk.cz právnička Šlégrové JUDr. Dalila Pelechová. "Paní Šlégrová věří, že se jejich komunikace obnoví ve prospěch dcery," dodala právnička, která zastupuje i fotbalistu Tomáše Řepku.

Fotogalerie
10 fotografií