"Můj rozvod už rok probíhá, věřím, že to brzy skončí. Jak? Na to se zeptejte někoho jiného. Pro mě je důležité, aby moji kluci - Robert (4,5) a Richard (2) byli v pohodě. Jsem moc ráda, že si s Jirkou rozumí. Vidí, že máma je spokojená, tak jsou i oni, jsou to moje zlatíčka," svěřila se Blesk.cz Králová. Ta se na zahajovací večírek oblékla ve stylu mořská panna. Černé flitrové šaty dokonale kopírovaly její postavu a hlavně zdůrazňovaly její přírodní pětky.

Na jejích vnadách se zasekl téměř každý mužský pohled. Jak to zvládá Šlégr? "Žárlím zdravě, jsme dospělí lidé, kteří si věří," říká bývalý hokejista.

Milenci na festival dorazili sami bez dětí, ale ne nadlouho. "V neděli si pro moje kluky zajedeme, víc jak dva dny to bez nich nevydržím," usmívá se Lucie. Ta se po dvou letech manželství s podnikatelem Zdeňkem Kaufmannem rozvádí. Důvodem prý byla manželova nevěra.

Nevěra byla důvodem rozpadu i v případě Jiřího Šlégra. Ten konec s manželkou Kateřinou, s níž má dceru Jessicu, oznámil loni na podzim.

Fotogalerie
15 fotografií