Byly spolu 24 let. Jenže pak se manželství Kateřiny (40) a Jiřího (40) Šlégrových začalo řítit do záhuby. Definitivně jej rozdělil Šlégrův vážný vztah s českou miss Lucií Královou (29), který přetrvává dodnes. I Králová je shodou okolností v rozvodovém řízení se svým bývalým partnerem.

Odchodem od rodiny začala válka

Po Šlégrovo odchodu od rodiny se celá situace začala víc a víc vyhrocovat. A o peníze v ní jde samozřejmě až v první řadě. Pokračují tak dohady, jakým způsobem se bude dělit rodinný mnohamilionový majetek.

"Je to tak, pak Šlégr mi nechce dát, na co mám nárok a co mi patří. Já ale moc dobře vím, kolik si za dvacet čtyři let vydělal," hájí se hokejistova manželka v deníku Aha!.

Do hry se tak při rozvodových jednáních vložili právníci. A nakonec i sociálka.

Zaklepala u ní sociální pracovnice

Podobná situace, jako u hokejisty Šlégra, se nedávno odehrála i v jednom prominentním páru ze světa fotbalu. Rozvodová právnička Daniela Pelechová v ní bojuje za práva fotbalisty Tomáše Řepky. Nyní se však na ní spoléhá Kateřina Šlégrová, která se Šlégrovým návrhem nesouhlasila a považovala jej za neadekvátní!

Poslanec za ČSSD Šlégr si ale na pomoc kromě právníků pozval dokonce i sociálku. Předmětem sporu se totiž stala i dcera Jessika (13). Když jí matka nechtěla pustit samotnou na krasobruslařské soustředění do Švýcarska, Šlégr nesouhlasil, že by jí nenáviděná manželka doprovázela.

"Byl ochoten vše uhradit jen trenérce a dceři, a tak na mě poslal sociální pracovnici." Ta pak s Kateřinou Šlégrovou řešila, proč že jí to nechce do zahraničí pustit.

Fotogalerie
7 fotografií