Podvedená topmodelka Eva Herzigová a Gregorio Marsiaj

Partner světové topmodelky českého původu Gregorio Marsiaj si před několika měsíci v Praze také užíval. Nejprve se zúčastnil párty v Anenském klášteře, z ní se přesunul do koktejlového baru a právě zde ho fotografové vyfotili s dívkou, ke které se choval více než důvěrně. Vášnivě se líbali a v objetí odešli na hotel. Eva ale manželovi nevěru odpustila. Je až obdivuhodné, jak moc je velkorysá, když dokázala přejít tak velký přešlap.

Podvedená manželka Livia Klausová a Václav Klaus

Sama první dáma musela opakovaně překousnout manželovu nevěru. Ať již vyšel na světlo prezidentův vztah s Klárou Lohniskou či s letuškou Petrou Bednářovou, vždy to nesla s noblesou. „Bolí to. A je to za mnou,“ řekla. Nadhled a grácie jsou zkrátka vlastnosti, které jí nejsou cizí.

Podvedená manželka Zuzana a Petr Kolář

Zpěvák a herec Petr Kolář byl in flagranti načapán při milostných hrátkách s biletářkou Lenkou Chlupáčovou. Když se nevěra provalila, dělal, že o nic nejde. Postupem času si zřejmě uvědomil, že je třeba se manželce Zuzaně omluvit. Rozhodl se, že to jako zpěvák udělá stylově – písní. Nakonec vše dopadlo dobře. Kolářovi došlo, že nejpodstatnější je pro něj rodina, a proto se rozhodl milostnou avantýru ukončit.

Podvedená Ivana Jirešová a Viktor Dyk

Se začínající zpěvačkou Zuzanou Mikovou si Viktor Dyk vyměňoval tak žhavé vzkazy na veřejné sociální síti, až je média uveřejnila a muzikant měl z ostudy kabát. Nějakou dobu se sice snažil milenecký poměr tutlat, ale po několika týdnech kajícně přiznal: „Je pravda, že mi vztah s jednou zpěvačkou trochu přerostl přes hlavu. Ale naštěstí mám úžasnou ženu, která mi odpustila. Dnes už se k tomu nechci vracet.“ Herečka Ivana Jirešová v tu dobu projevila nesmírnou míru tolerance a taktu, když se k ničemu nevyjadřovala. V poslední době dokonce doprovází svého muže do společnosti.

Fotogalerie
15 fotografií

Podvedená manželka Miluše Šplechtová a Jan Hrušínský

Jmenuje se Michaela Blahutová a své o ní ví nejeden český herec. Manželskou krizi způsobila i herci Janu Hrušínskému, který s ní několik měsíců podváděl svou ženu Miluši Šplechtovou. „Říkala jsem si, že plivat na někoho, s kým žiji, by byla velká hloupost. Tak bych tak trochu plivla také sama na sebe,“ komentovala s nadhledem klopýtnutí svého manžela. Dnes jsou ale oba v pohodě a mohli by hrát v reklamě na vzorové manželství.

Podvedený Jiří Menzel a Olga Menzelová

Nejznámější milenecký trojúhelník v Česku zrežírovali Jiří Menzel, jeho žena Olga a Jaroslav Brabec. Když Olga odešla od svého manžela krátce po porodu dcerky Anny Karolíny koncem roku 2008, přiznala, že otcem holčičky je další režisér – Brabec. Odstěhovala se k němu, ale po pár měsících soužití skončilo. Rozpory mezi párem vyvrcholily v dubnu 2010, kdy se Olga s dcerkou od Brabce odstěhovala. V červnu téhož roku už měl manžel Menzel od jejího bytu klíče a pilně chodil na návštěvy. Brabec také. Všichni tři se prý mají rádi a Annu Karolínu vůbec netrápí, že má dva tatínky.

Podvedená manželka Vendula Svobodová a Patrik Auš

Vendula Svobodová chce udržet svoji rodinu za každou cenu. A tak i když ji manžel Patrik Auš po dvou letech podvedl, snažila se před synem Jakubem bolest maskovat. „Musí se odpouštět. Rozhodně chci za všech okolností zachovat rodinu,“ svěřila se Blesku. Nechce, aby její syn, kterého má se skladatelem Karlem Svobodou (†68), ztratil v pořadí už druhého tatínka, na něhož je navíc silně fixovaný. Auš se tak po krátké odluce vrátil do společného domu, píše s Jakubem úkoly a společně se snaží zalepit ránu, kterou jim osud uštědřil.