Rychtář přijel za svou ženou na návštěvu do lázní v Teplicích prý urovnat vztahy. Usmíření se však nekonalo. Právě naopak! Manželé se v parku ostře pohádali, Josef Darině sebral telefon a ta nakonec skončila s otřesem mozku v nemocnici. Mělo prý padnout i pár facek, i když to Rychtář odmítá. Podle fotek je však jasně vidět, že se v sobotu choval jako blázen. Házel kolem sebe rukama a na manželku křičel.

„To je lež! Já skutečně ženu neuhodil ani v parku, ani na recepci hotelu, ani na pokoji,“ řekl v pondělí Blesku Rychtář a ze všeho viní Darinu. „To ona se začala chovat nepříčetně, když jsem jí vzal telefon, a začala mi trhat sako,“ dodal.

Rychtářová, kterou Blesk vyfotil zkroušenou a nešťastnou na chirurgii v Teplicích, nad obviněním kroutí hlavou. „Opravdu věříte, že jsem napadla já jeho? Nejsem lhářka. Já ne,“ řekla Blesku Rychtářová s tím, že Josef má zřejmě výčitky svědomí, protože ji pořád kontaktuje. „Paní redaktorko, věřila byste tomu, že mně od včerejška zase píše, jak mě miluje, žárlí a nechce mě ztratit? Blázen je slabé slovo…“ prozradila a s povzdechem dodala: „Vysvětlení je jen, že chystá nějaký podraz. Ale čím mi chce už ublížit? Jsem ve spojení s právničkou a uvidím, co dál.“

Fotogalerie
15 fotografií

Na Rychtáře je naštvaná i Iveta

Rychtář se nejen pohádal se svou manželkou do nepříčetnosti, ale naštvala se na něho i jeho milá Iveta Bartošová. „Vyčetla mi, že jsem za manželkou vůbec jel. Docela ji to vytočilo. To jsem dopadl,“ konstatuje Rychtář. „Neměl tam vůbec jezdit, to si skutečně myslím. Mohl tušit, že to může takhle dopadnout,“ komentuje Bartošová.

Rychtáře navíc popudilo i druhé předvolání k rozvodovému stání, které obdržel v pátek. „Je to na můj svátek, chápete? To dělá ta její právnička! Proto mám také podmínku. Pokud ta ženská, která manželku zastupuje, nebude z případu odvolána, pro záchranu manželství už neudělám nic. Bude prostě konec,“ dodal Rychtář.